Region

Svet

Danijela Vranić: Ponosna sam što sam kraljica splavova!

Pevačica Danijela Vranić uveliko privodi kraju snimanje svog novog albuma koji planira da izda početkom februara. Iako su je povezivali sa mnogim biznismenima, tajkunima i slično, pevačica je otkrila da i dalje čeka svog princa kome će roditi dete.

Danijela Vranić: Ponosna sam što sam kraljica splavova!



"S obzirom na to da zbog statusa kvo nisam očajna udavača, strpljivo čekam svog princa na belom konju kome ću podariti nekoliko dece. Maštam o velikoj porodici, a pošto se nisam ostvarila kao majka, to će mi u ovoj godini biti jedan od najvećih ciljeva. Zbog karijere koju sam godinama gradila stepenik po stepenik najvažnija životna uloga je morala da sačeka, ali osećam da će se i to ubrzo ostvariti" - kaže Danijela.

"Samim tim što se bavim pevanjem, ušla sam u jedan vrtlog kome nema kraja. Često su me povezivali sa muškarcima koje nikada nisam videla u životu. Mediji su me nekoliko puta povredili, zbog čega sam morala burnije da odreagujem. Nisam želela da me povezuju ni sa kim, ali to je bilo teško izbeći. Uvek sam sebe sama finansirala tako da me te priče ne dotiču jer sam mentalno dosta jaka, pa čak da me povezuju i sa crnim đavolom".

Iako pet godina nije izdala album, pevačica obećava drugačiju promociju od njenih koleginica u intimnoj atmosferi i otkriva da je jako ponosna zbog epiteta "kraljice splavova".

"Početkom februara planiram da objavim album i tom prilikom napraviću promociju. Biće mnogo drugačija od promocija mojih koleginica. Naime, potrudiću se da to ne bude cirkus za fotografe, već kvalitetan mini-koncert u nekom intimnom ambijentu. Tada ću prikazati sebe u svetlu vezanom za početak moje karijere. Priznajem da sam se nekada stidela epiteta "kraljica splavova", a onda sam shvatila da mi odlično pristaje i svojom promocijom ću ga samo potvrditi" - rekla je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>