Region

Svet

Jubilarno izdanje Lovefesta od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji!

Jubilarno izdanje Lovefesta od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji! Uz poštovanje svih epidemioloških mera, i ove godine, na pet muzičkih bina očekuju nas samo najveća imena domaće i svetske muzičke scene, a da je kvalitet odabranih izvođača eminentan pokazuju imena poput Enrica Sangiulijani-ja, Jamie Jones-a, Michael Bibi-ja, Seth Troxler-a koji će zapaliti masu na glavnom Fire Stage-u.

Jubilarno izdanje Lovefesta od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji! Promo
Ograničena serija ulaznica skoro rasprodata!

Uz poštovanje svih epidemioloških mera, i ove godine, na pet muzičkih bina očekuju nas samo najveća imena domaće i svetske muzičke scene, a da je kvalitet odabranih izvođača eminentan pokazuju imena poput Enrica Sangiulijani-ja, Jamie Jones-a, Michael Bibi-ja, Seth Troxler-a koji će zapaliti masu na glavnom Fire Stage-u. U prirodnom okruženju Energy bine, za najistančanije underground, disko i soul zvukove biće zaduženi izvođači kao što su Palms Trax, Call Super, Patrice Scott, Tama Sumo, kao i legendarni Timmy Regisford i mnogi drugi koji će za tri festivalska dana imati priliku da nastupe po prvi put od početka epidemije. 

Slogan “Back to life” kao potvrda vraćanja normalnog života! Sloganom “Back to life” naznačen je povratak masovnijih događaja na koje smo svi čekali više od godinu dana, ali sa druge strane nije zanemareno bezbedno okruženje u okviru istih.  U sigurnom festivalskom iskustvu i povratku u život uživaće posetioci koji odgovore na poruku društvene odgovornosti ujedinjene muzičke industrije koja svoje formate vraća na stari put. 


U skladu sa merama odobrenih od strane Vlade Republike Srbije, a na predlog inicijative “Safe Events Serbia”, za ovogodišnje izdanje Lovefesta biće neophodna potvrda o vakcinaciji, ili negativan PCR test. 

Limitirana serija od 1.000 ulaznica skoro rasprodata! 

Lovefest je odlučio da ponovo obraduje svoje fanove i pored objave izvođača otvori i prodaju za još 1.000 najvernijih fanova. Prodaja ulaznica počela je danas tačno u podne i traje dok se kontigent karata ne rasproda. Cena regularne ulaznice iznosi 34 evra, čime svi štede više od 60% u odnosu na redovnu cenu, a za VIP iskustvo u ovoj fazi fanovi će morati da izdvoje 69 evra. Ulaznice za petnaesto izdanje Lovefesta dostupne su u svim poslovnicama tickets-a i Gigstixa, kao i putem sajta Lovefest.rs. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>