Region

Svet

Nikola Rokvić samuje posle raskida

Naš popularni mladi pevač, koji važi za velikog zavodnika naše estrade, odlučio je da posle okončanja dvogodišnje veze sa svojom devojkom Unom, postane samac.

Nikola Rokvić samuje posle raskida



U ekskluzivnom intervju, koji je dao za magazin "Story", Nikola otkriva razlog njegovog raskida, kakav je u vezama, zašto su ga povezivali sa Cecom Ražnatović i šta za njega predstavlja dobar provod.

Na pitanje novinara da je sa Unom  raskino samo nekoliko dana pošto su proslavili dve godine zabavljanja. Zbog čega je došlo do iznenadnog kraha vaše veze?

Mladi pevač odgovara:"Jednostavno, odlučili smo da svako krene svojim putem"

S obzirom na to da ste tokom romanse nekoliko puta prekidali odnos i ponovo se mirili, zašto je uveren da se ponovo nećete pomiriti?

Nikola kaže: "U jednom nedeljniku su napisali kako sam rekao da se više nećemo miriti. Novine pišu jedno, ali ja u životu ne želim da kažem ne jer nikada ne znaš šta nosi dan, a šta noć. Jedno je sigurno, ako ikada ponovo budemo zajedno, o tome nećemo pričati u medijima".

Da li su njegove navodne prevare bile razlog prekida emotivnog odnosa?

Nikola tvrdi da je oduvek bio veraan i da ne zna odakle potiču priče o njegovom neverstvu.

U javnosti  se često pojavljivao  u društvu naše folk zvezde Cece Ražnatović. Kada je počelo njihovo prijateljstvo?

Nikola kaže:" Cecu poznajem dosta dugo, a družimo se tokom poslednjih pet godina. Nju bih izdvojio od svih kolega s kojima se družim jer je jaka žena, jedinstvena i veliki je borac. Veoma je dobar čovek i prijatelj i mnogo mi je pomogla u karijeri. Ona je jedina dama na našoj estradnoj sceni s kojom bih snimio duet".

Na pitanje, koliko mu znači podrška oca  Marinka Rokvića i da li se nekada pozivao na njegovo ime?

Mladi pevač odgovara:  "Podrška roditelja je najvažnija i na prvom mestu. Sve potiče iz kuće i  porodice. Ako je sve u redu unutar doma, mlad čovek će bolje proći kroz život, a meni je tata velika podrška.

U početku sam zajedno radio sa ocem i to je trajalo sve dok nisam snimio svoj prvi album. Od tada se trudim da budem što samostalniji.

I na kraju, da li je zadovoljan sa svojim učešćem na "Grand festivalu"?

Nikola tvrdi: "Prezadovoljan sam reakcijom publike na pesmu Med i slatko grožđe. Po njihovim komentarima i oceni stručnih ljudi, u tako jakoj konkurenciji uspeo sam da nadmašim i samog sebe".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>