Muzika

Zanimljivosti

Vesti

sladjana delibasic najnovije vesti - strana 6

Slađin Igor u Parovima zbog duga

Slađin Igor u Parovima zbog duga

Svetska ekonomska kriza očigledno da je zakucala i na vrata Igora Matića, dečka popularne denserke Slađe Delibašić, koji je ušao u rijaliti šou „Parovi“ da bi otplatio lizing za auto koji je uzeo pre godinu dana! Naime, tokom posete Slađine sestre, brata i igračica, povela se priča šta se dešava u spoljnom svetu, na šta su Slađi i Igoru skrenuli pažnju da su zvali iz banke zbog kašnjenja sa otplatom duga.

Pročitaj više

Parovi: Slađa u depresiji zbog Vesnine trudnoće

Parovi: Slađa u depresiji zbog Vesnine trudnoće

Pevačica Slađana Delibašić nije znala da će njen bivši suprug dobiti i četvrto dete, sve dok joj u posetu nisu došle ćerke, koje su joj otkrile da je Vesna Đogani trudna, posle čega se denserka povukla u sebe. Naime, ona je ćerkama prepričala kako je sanjala da je supruga njenog bivšeg muža u drugom stanju, na šta su joj deca klimnula glavom i potvrdila da je san istinit. “Baš lepo. Tako treba. Super,” prokomentarisala je bivša žena Đoleta Đoganija, koja je nakon saznanja da u porodicu Đogani stiže još jedan član izašla sa Silvijom i Manuelom u dvorište, gde su još malo ćaskale.

Pročitaj više

Slađana Delibašić umesto sebi stavlja silikone ćerki

Slađana Delibašić umesto sebi stavlja silikone ćerki

Poznata pevačica Slađana Delibašić do nedavno je pričala kao želi da ugradi silikone, ali sada je odlučila da to zadovoljstvo prepusti svojoj ćerki Silviji. Naime, Slađina i Đoletova ćerka dovoljno je stasala i, pošto je priroda nije dovoljno obdarila, poželela je da ugradi silikone. Posle dugo moljenja i umiljavanja uspela je da ubedi mamu da je njoj povećanje grudi potrebnije.

Pročitaj više

Slađana Delibašić: Kretenizam, ljubomora i ostalo!!

Slađana Delibašić: Kretenizam, ljubomora i ostalo!!

Nakon što je Seka na na svom facebook profilu  iznela mnoštvo  uvreda na Karleušin račun, nazvavši je, između ostalog, „piskavim transvestitom“ u zaštitu JK stala je Slađa Delibašić. Slađa je na tom istom sajtu na svom profilu postavila belešku „Kretenizam, ljubomora i ostalo“. Poručila je Seki da je bolje da se pogleda u ogledalo nego što napada Karleušu.

Pročitaj više

>