Region

Svet

Fanovi: Džabe smo glasali za Anu Nikolić!

Pored sve ljubavi koje imaju za Anu Nikolić, veliki broj njenih fanova više nema tako lepe reči za ovu Paraćinku. U poslednjih nekoliko dana nam je stigao veliki broj poruka sa pitanjem "Zašto Ana ne gostuje na njihovom omiljenom radiju povodom osvajanja nagrade za najbolju pesmu 2010. godine" ali nismo imali pravi odgovor. Ipak, sinulo nam je - baš je briga!

Fanovi: Džabe smo glasali za Anu Nikolić!



Pesma "Mišo moj" Ane Nikolić proglašena je od strane slušalaca radija Svet Plus za hit godine 2010. Na zahtev fanova, kontaktirali smo Aninog menadžera Marka, koji je ujedno i pevačicin brat, kako bismo ih pozvali na uručenje nagrade i kontakt uživo sa velikim brojem fanova. Ipak, dobili smo štur odgovor da Ana nema vremena da nas poseti, čime je razočarala preko 11.000 glasača u izboru za Hit godine radija Svet Plus. Marko je obećao telefonsko uključenje u program, ali nam se posle toga više nije javljao na telefon.

Možemo samo da kažemo - veoma "profesionalno" i veoma razočaravajuće po fanove, čije poruke i dalje primamo.

Da li zbog velikog uspeha i nagrada koje je osvojila krajem prošle godine sa albumom "Mafia caffe", Ana više nema vremena za svoje najvernije fanove, koji je prate, glasaju za nju, komentarišu, lajkuju na društvenim medijima... Ili je samo njen brat i menadžer Marko doneo pogrešnu odluku, razočaravši desetine hiljada ljubitelja Anine muzike.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>