Region

Svet

Domaća estrada pred sudom i zvezde iza rešetaka

Povučeni primerom holivudskih zvezda poput Lindzi Lohan kojoj je sud postao "druga kuća", a ni zatvorska ćelija joj nije strana, odlučili smo da malo "pročačkamo" po domaćoj estradi i sumiramo novije estradne sporove.

Domaća estrada pred sudom i zvezde iza rešetaka



Na prvom mestu je Svetlana Ražnatović koja trenutno služi kaznu kućnog pritvora zbog nelegalnog transfera fudbalera FK Obilić, kao i zbog posedovanja oružja bez dozvole. Ceca će zajedno sa sestrom Lidijom u kućnom pritvoru ostati do februara. Pevačici ovo nije prvi put da se nađe u sukobu sa zakonom. Poznato je da je bila privedena u akciji "Sablja" 2003. godine.

Drugo mesto je zauzeo pevač Dragan Kojić Keba koji se na sudu našao zbog utvrđivanja očinstva vanbračne ćerke. Ovu zgradu je folk pevač godinama izbegavao kao da je leglo zaraze, odbijajući da se pojavi na ročištima u vezi sa kasnije dokazanim očinstvo nad vanbračnom ćerkom koju je nehotice dobio sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović.Nakon presude iz 2006. godine, sud u Strazburu je naložio da se postupak određivanja očinstva okonča, i od tada se pevač i zvanično vodi kao otac danas dvanaestogodišnje devojčice.

Pevačica Danijela Vranić skoro je imala problema sa zakonom kada je bila privedena zbog vožnje u pijanom stanju. Međutim, Danijela je i fizički nasrnula na policajca. Provela je noć u pritvoru, nakon čega je, suprotno svim očekivanjima izjavila da joj je to veoma prijalo jer je napokon stigla da se "odmori". (?!)

Njena koleginica Ana Nikolić takođe je bila uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju kada je alko-test pokazao da je vozila sa 2,03 promila alkohola u krvi. Međutim, Ana je i pre par godina imala sličnu situaciju.

I Romana Panić je svojevremeno bila privedena takođe zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Doduše, ona je imala "samo" 1.8 promila akohola u krvi.

Na poslednjem mestu nalazi se glumac i voditelj Milan Kalinić kome se prethodnih dana sudilo zbog pokušaja krađe televizora u službenim prostorijama FK Crvena Zvezda 1992. godine. Verovali ili ne, slučaj nije zastareo ni posle devetnaest godina. Milan Kalinić je na kraju "izašao na crtu" uslovnoj kazni od četiri meseca.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>