Region

Svet

Džimi Barka i pored svađa prosi devojku u "Parovima"?!

Muzičar Džimi Barka rešio je da u reality showu "Parovi" zaprosi svoju devojku Aleksandru Todorović. Džimi je pre ulaska u "Parove" ljudima iz produkcije rekao da će u roku tri meseca koliko traje serijal, zamoliti za ruku svoje drage.

Džimi Barka i pored svađa prosi devojku u



"Srđan je planirao da zaprosi Aleksandru još pre ulaska u rijaliti, ali mu je učešće u „Parovima“ dalo ideju da to uradi pred milionima gledalaca. Aleksandra ni ne sluti šta joj Srđan priprema, ali njeni prijatelji tvrde da joj je brak sa njim želja. On je pre ulaska pitao ljude iz produkcije da li su spremni da mu organizuju svadbu i dobio je potvrdni odgovor" – rekao jeizvor blizak muzičaru i dodao da je sada to dovedeno u pitanje jer se njih dvoje od početka realitya samo svađaju.

"Otkako je počelo emitovanje, njih dvoje se svađaju i onda ne znamo da li će se njegov plan ostvariti. Evo, baš sinoć su se posvađali oko toga ko ima kakv stav u vezi sa sponzorušama i pred svima su vikali jedno na drugo. Ni produkcija sada ne zna da li će Džimi Barka ispuniti obećanje, s obzirom na okolnosti u kojima se njih dvoje sada nalaze. Ukoliko se pomire i nastave da funkcionišu kao pre, sigurni smo da sledi lepa i zanimljiva prosidba, a potom i svadba" – završio je naš izvor.

Trenutno stanje u vili nije baš najsjajnije, jer svaki par ima problem u komunikaciji, da li su u pitanju kamere, mnogo ljudi ili nepoznavanje partnera ostaje nam da vidimo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>