Region

Svet

Jelena Rozga: Zbog Severine sam počela da nosim mini suknje

Hrvatska pevačica Jelena Rozga, otkrila je u intervjuu za jedan časopis, da je Severina glavni krivca zbog koje stalno nosi mini suknje.

Jelena Rozga: Zbog Severine sam počela da nosim mini suknje



"Kad mi je Severina rekla da imam seksi noge i da treba da nosim kratko, odlučila sam da je poslušam. I nisam zažalila. U dugim večernjim haljinama, koje sam pre često nosila, bila sam previše ukočena, a i šteta je ne pokazati od baleta lepo oblikovane noge" – izjavila je Rozga.



"Sad uglavnom nosim miniće u kojima se osećam puno slobodnije jer više ne moram da pazim da mi duga haljina negde ne zapne. Jedino mi je panika da mi se ne vide gaćice" - izjavila je Jelena za koju je Severina najbolje obučena Hrvatica na estradi.

"Na lepoj ženi sve lepo iz gleda, ali treba imati i hrabrosti. Seve je baš posebna po tome što se usudi da nosi i otkačene kombinacije. Vrlo je maštovita, ima ukusa i sve super nosi" – prokomentarisala je Jelena stil svoje koleginice.



Jelena je ovom prilikom otkrila još jedan svoj modni fetiš: cipele vrtoglavih potpetica, naime, nosi i po snegu zbog čega, nakon nastupa, menadžer mora da je nosi do automobila.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>