Region

Svet

Marijan podneo krivičnu prijavu protiv Pinka

Marijan Rističević ne odustaje od dokazivanja neregularnosti glasanja u finalu „Farme“! Političar ne preza ni od čega i ni od koga, već preduzima sve neophodne korake da dokaže da je upravu. Angažovao je advokata, podnosi krivičnu prijavu i, kako kaže, nastavlja da skida povez sa slepog lica pravde.

Marijan podneo krivičnu prijavu protiv Pinka



"Angažovao sam advokata Gorana Petronijevića. Podnosimo krivičnu prijavu protiv N. N. lica. Na osnovu nje će Služba za tehnološki kriminal moći da proveri regularnost glasanja" - kaže Marijan za Kurir i nastavlja:

"Ukoliko se ispostavi da Katarina nije pobedila, već da sam ja pobednik, sve pare ću dati Kraljevu i Kraljevčanima. Nemam pravo da optužujem, niti sam ikada javno optužio Pink i organizatore „Farme“. Zato smo i podneli prijavu protiv N. N. lica" - završava Marijan.

Zabili su sebi kolac u glavu

Objavljivanje listinga dodatno je razbesnelo Marijana.

"Ovo je samo još veći razlog da sumnjamo! Smešni su i jadni! Mene ljudi vole sto puta više nego nju. Pošto su ovo izveli na mišiće, ja ih pozivam da zajedno od Službe za tehnološki kriminal tražimo istragu. Zbog onog navoda u saopštenju ću ih tužiti za klevetu. Pa, oni su dozvolili neograničeni broj glasova sa istog broja! Pare nisu sramota, ali glasovi jesu?! Videćete, biće moja pobeda. Grdno su se zajebali. Zabili su sebi kolac u glavu"!

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>