Ostalo

Sme�no

Ubio misteriozno stvorenje ispred kućnog praga (Video)

U američkoj saveznoj državi Kentucky stanovnici jedne planinske kuće u Mount Carmel Church Roadu poprilično su se iznenadili kada su na svom ranču ispred kućnog praga ugledali misteriozno stvorenje. Šok koji su doživeli teško je opisati, a prvi utisak baš i nije bio najbolji.

Ubio misteriozno stvorenje ispred kućnog praga (Video)



Stvorenje koje su ugledali nije bilo nalik nečem poznatom ljudima i ukratko, ceo slučaj bio im je prilično stresan. Stvorenje nije imalo dlaku, bilo je potpuno glatko, iako je zima već bila prilično hladna, i imalo je čudan oblik glave.

Vlasnik kuće Mark Cothren munjevito je reagovao i upucao životinju jer se poprilično uplašio, kaže da nije mogao da prepozna o čemu se radi. Dodao je kako je stvorenje došlo iz šume u njegovo dvorište oko tri sata popodne.

"Mislio sam, svaka životinja ima dlaku, i to pogotovo u ovo doba godine. To znači da je ovakvo stvorenje bez dlake uspelo da preživi na jakoj hladnoći. Svako bi se u trenutku zamislio... Čak mi je u isto vreme zazvonio i telefon, tako da je sve to još dodatna misterija", rekao je Cothren, koji je kasnije na nagovor prijatelja, stavio sliku tog stvorenja na internet.

Stvorenje je bilo veličine mačke, imalo je duge nokte, duge uši i dug rep.

Vest o misterioznom stvorenju brzo se proširila, a jedna od teorija je da se verovatno radi o čudnoj mutaciji.

Neki, koji znaju puno o slučaju Chupacabra, čak su uvereni da se sto posto radi o životinji koja je obolela od neke retke i jako teške bolesti. Neki su ga uveravali kako je to rakun, drugi da je pas i tako ukrug...


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>