Region

Svet

Aca Lukas, Aco Pejović i prijatelji za Kraljevo (Foto)

Večeras je u Beogradskoj Areni održan dugo najavljivani humanitarni koncert pod nazivom "Aca Lukas, Aco Pejovic i prijatelji".

Aca Lukas, Aco Pejović i prijatelji za Kraljevo (Foto)



Neverovatnih 8.107.000,00 dinara, sakupljenih ovom prilikom, otišlo je u grad Kraljevo koji je zajedno sa svojim građanima pretrpeo veliku štetu usled prirodne katastrofe koja ga je zadesila.

Kroz ovo zaista spektakularno vece vodio nas je naš poznati voditelj Vanja Bulic, a mnogobrojnoj publici obratili su se i zahvalili direktor glavnog organizatora ove manifestacije Saša Mirković (Beoton) i gradonacelnik Kraljeva Ljubiša Simović.



Pevački deo večeri započeo je Aca Lukas sa pesmom "Stani, stani Ibar vodo", zatim Zoki Vujičić, a potom su svoje hitove redali Ivana Selakov, Saša Kovačević, Ana Kokić, Dejan Matić, Snežana Ðurišić, Saša Matić, Seka Aleksić, Aco Pejović i ponovo Aca Lukas.

Atmosfera je bila neverovatna, publika maksimalno raspevana i činilo se da je cela Arena odisala pozitivnošću i saosećanjem sa Kraljevom i Kraljevčanima.



Ovim događajem, fantastičnom organizacijom i uspešnim završetkom večeri još jednom smo dokazali da ljudski kvaliteti nisu izumrli i da u najtežim trenucima podržavamo jedni druge i zajedno se borimo za bolje sutra.



Hvala Aci Lukasu, Aci Pejovicu i prijateljima!





























Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>