Region

Svet

Srpska estrada: Tereza, stidi se, nismo kreteni

Posle izjave koje je dala za jedne dnevne novine u kome je pevače sa naše muzičke scene nazvala kretenima, medijski rat između Tereze Kesovije i naše domaće estrade se nastavlja. Naši muzičari i pevači su zgroženi njenom izjavom i smatraju da hrvatska pevačica nije bila nimalo kolegijalna. Takođe su ostali su pri svom stavu o njenom dolasku u Srbiju.

Srpska estrada: Tereza, stidi se, nismo kreteni



Dragan Brajović Braja: Njene izjave govore o njoj

"Postoji jedna dobra izreka: Nije bitno šta je rečeno, nego ko je rekao. Ne mislim ništa loše o Kesovijinom dolasku u Beograd, ali izjave koje je davala govore mnogo o njoj".

Marina Tucaković: Mislila sam da je dama

"Smatram da je vrlo nekolegijalno to što je poručila našim pevačima i sigurna sam da će joj zameriti, jer sam joj ja već zamerila. Mislila sam da je ona jedna dama".

Zorica Marković: Neka smo mi kreteni, samo nek ne dolazi!

"Neka smo mi kreteni, samo nek ne dolazi! To što je rekla velika je uvreda, ali nije bitno šta je rečeno, nego ko je rekao. Ne želim ni ime da joj pomenem, zato što jedno priča a drugo radi. Ako nešto kažeš, onda stani iza svojih reči. Ovim što je izjavila potvrdila je da nas mrzi i nije mi jasno šta će onda ovde. Sramota"!

Bora Čorba: Nisam primetio da sam kreten

"Ne primećujem da sam kreten kad se pogledam u ogledalo. Ja sam govorio o jednoj generalnoj srpskoj osobini, da nam je lepše sve što dođe sa strane".

Maja Nikolić: Pokazala da mrzi Srbe

 "Nemam komentar! Time što nas je nazvala kretenima pokazala je svoje pravo lice, nevaspitanje, nekulturu i mržnju prema našem narodu. Nema se tu šta više reći".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>