Lepota

Ljubav

Savršena šminka za one dame koje nose naočare za vid!

Poslednjih par godina, naočare za vid nisu samo neophodne već su postale i modni dodatak, zato pogledajte kako izgleda savršena šminka za one dame koje nose naočare za vid!

Savršena šminka za one dame koje nose naočare za vid! Svet Plus



Bez obzira na to da li ih nosite zbog potrebe ili ne, make-up saveti su bitni kada nosite naočare kako se lice ne bi izgubilo iza njih, ali i kako bi šminka bila postojana tokom dana. Ipak, naočare donose i neke probleme sa šminkom, kao što je razmazana maskara na staklima, puder na okviru i slično. Ima načina da se to spreči i da ipak izgledate savršeno. 

Često vodenasta podloga učini da vam naočare klize sa lica i time razmazuju šminku ali ima rešenja. Podlogu lagano izjednačite oko rubova. Nakon što ste naneli podlogu na obraze i nos, višak uklonite sunđerom, a zatim nanesite puder u prahu kako se naočare ne bi lepile i kako biste uklonile suvišni sjaj sa lica.

Nanesite prajmer za oči tj. bazu za senke, na nos i naočare vam neće kliziti. Korektor sa žutim podtonovima može učiniti čuda i sakriti tamne podočnjake. Utapkajte ga u unutrašnji deo oka kako biste izgledali sveže i odmorno. Koristite uvijač za trepavice pre nanošenja maskare, ali i nakon kako bi vaše trepavice bile uvijene prema gore i tako došle do izražaja. Nikako ne koristite staru maskaru kojoj je istekao rok trajanja. Kupite vodootpornu maskaru kako biste sprečili da se preslikava na stakla naočara. Nakon što ste je otvorili i koristili tri meseca, bacite je kako ne biste rizikovali bakterijsku infekciju.

Obrve su ukras vašeg lica i nemojte ih zaboravljati samo zato što smatrate da su skrivene iza naočara. Pažljivo oblikovane obrve savršen su način kako vaše lice može doći do izražaja bez obzira što nosite naočare. 

Tokom dana ćete barem na kratko skinuti svoje naočare, a kada to uradite, poslednje što želite je da vam se na nosu vidi crveni trag od naočara. Nanesite BB kremu i problem je rešen!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>