Ostalo

Sme�no

Svaki horoskopski znak se drugačije svađa: Kako pobediti?!

Svaki horoskopski znak se svađa drugačije i na svoj način. Kako pobediti? Uz ovih nekoliko trikova iz svake svađe izaći ćete kao pobednik.

Svaki horoskopski znak se drugačije svađa: Kako pobediti?! Svet Plus



Ovan

Ukoliko uspete Ovna da uverite kako je sam došao do zaključka da nije u pravu, imate šanse da pobedite u svađi. Naravno, nemojte očekivati da Ovan prizna da je pobeđen.


Bik

Nepopustljivi i tvrdoglavi Bikovi nisu skloni predomišljanju kad nešto odluče. U svađi s Bikom možete da pobedite ako igrate na kartu zdravog razuma, posebno ako pokažete da je vaš argument finansijski isplativiji od njegovog.


Blizanci

Blizanac će se skoro uvek saglasiti sa onim šta govorite, ali to ne znači da ste pobedili u svađi. Trik je da zavarate Blizanca i uverite ga da je vaše mišljenje najpopularnije i najprihvatljivije u društvu.


Rak

Sa Rakovima je jako teško jer vole da izbegavaju konflikt pa se vrlo brzo povlače. Dajte Raku vremena da se smiri i onda iznesite svoje argumente.


Lav

Jedino laskanjem možete pobediti Lava.


Devica

Devica jako dobro zna gde ste pogrešili i ne svađa se bez potrebe, a ako uspete da objasnite zbog čega je vaš stav ipak bolji, Devica će prestati da se svađa.


Vaga

Vage pregovaraju. U svađi s njima nećete pobediti, ali nećete ni izgubiti jer Vage uvek traže fer rešenje za sve.


Škorpija

Ako Škorpija vidi da se svađate na častan način, odnosno da govorite istinu, sklona je popuštanju.


Strelac

Svaka svađa je nova prilika da Strelac nešto nauči, a ako imate dobre argumente, rado će vas saslušati.


Jarac

Jarac se retko svađa oko nebitnih stvari, a ako je nešto važno, bolje je da imate spremne dobre argumente jer ako nemate, vrlo brzo će prestati da vas shvata ozbiljno.


Vodolija

Ne igrajte na emociju kada je Vodolija u pitanju. One vole stvari koje će biti korisne za najveći broj ljudi, pa ako želite da pobedite u svađi s njima, pazite da vaši argumenti ukazuju upravo na to. 


Ribe

Ribe beže od konflikta kad god mogu, zato ih je veoma lako pobediti. Čim osete nešto što će da ih uznemiri, povlače se i beže. Iako ih je lako pobediti, razmislite koliko je to fer prema njima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>