Region

Svet

Karamela: Jelena Karleuša nije zvezda

Posle teksta koji je na svom facebook profilu napisala Mira Škorić, a u kojem je iznela svoje stavove, u celu prepisku uključio se i estradni imitator Goran Stojićević Karamela, koji je podržao svoju prijateljicu.

Karamela: Jelena Karleuša nije zvezda



"Naravno, ja ne volim da mi te niko spominje u lošem kontekstu, bolesnom, jer si mi drugarica 23 godine. Eh, kad bi znala da peva kao ti, ali dobro, satana sa satanom Čedom se slaže. Jadno je više napadati bilo koga, a pogotovo Cecu, ajde nek napadne državu ako sme, ha, ha“, napisao je Karamela, aludirajući na Jelenu Karleušu.

Kako bismo dobili objašnjenje od imitatora, otkud tako nagla promena, s obzirom na to da je prošle nedelje podržao Karleušu, imitator nam je odgovorio:

"Smatram da ne možeš biti zvezda ako pišeš kolumne. Moraš da povučeš ručnu i odabereš čime želiš da se baviš u životu. Da li ste videli Madonine ili Lejdi Gagine kolumne? Naravno da niste jer ih ne pišu. Što se tiče mog komentara na „fejsu“, Mira je moj prijatelj i ne može niko da mi je dira. Jako ružno sa Jeleni ne strane što spominje njeno dete. Muka mi je više od tih prepucavanja. Ja ne razgovaram sa Cecom, ali daj više! Non-stop neki napadi na njih. Odvratni su više ti jeftini marketinški i politički trikovi. Odvratno je kad se estrada meša u politiku i obrnuto. Nemam ništa protiv Karleuše. Ona, kad je počinjala karijeru, čitala je sve moje intervjue" - rekao je Karamela.

izvor: S media

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>