Region

Svet

Jelena Karleuša iskreno: Dragana Mirković mi je pozajmila pare za prvi album!

Jelena Karleuša nedavno je iznenadila fanove svojom iskrenom izjavom, kada je na društvenoj mreži napisala sve o svojim početcima i detaljima iz njenog privatnog života koji nisu bili poznati u javnosti.

Jelena Karleuša iskreno: Dragana Mirković mi je pozajmila pare za prvi album!


 
Jelena Karleuša pomagala u prikupljanju humanitarne pomoći (Foto)
Naime, Jelena se osvrnula na početak svoje karijere i dodala kako joj je Dragana Mirković pomogla da izda svoj prvi album, jer ona u to vreme nije imala para ni za čarape.

"Nedavno je Jelena Maćić, poznata beogradska šminkerka napisala jedan tekstić u kome se prisetila nekih davnih dana kada sam bila u poseti njenoj tada maloj ćerki i njoj... Opisala je moj tadašnji stajling, a najviše joj je upala u oči činjenica da u sred zime nisam imala čarape. Iskreno sam se nasmejala kad sam to pročitala... Da. Ako niste znali, ja nikad ne nosim čarape. Ni zimi. Ako i obučem, obavezno ih prvo pocepam. Čak i na mom poslednjem koncertu na Ušću, pred onoliki svet, izašla sam u pocepanim čarapama. Kada mi je producent rekao da moramo da počnemo, ja sam pred šokiranom ekipom prvo iscepala čarape. Ispričaću vam nešto... Pre skoro dvadeset godina, kada sam počinjala karijeru, sa nepunih 16 godina, bila je jako teška situacija. Balkan je goreo u ratnom plamenu, a ja sam te '95. snimila prvi album. Moja majka je pozajmila pare za to od Dragane Mirković. Da!", napisala je Jelena i dodala:

"Dragana Mirković mi je pozajmila pare za prvi album. I dok se moja majka hvatala za glavu kako ćemo joj vratiti 25.000 maraka, jer je u to vreme imala novinarsku platu DVE MARKE(!!!) ja sam mučila drugu muku - nisam imala za čarape. Kako sad da se pojavljujem na TV-u kad nemam čarape?! I kad kupim jedne, ja ih čuvam ali džabe. Uvek sam ih nekako krpila i lepila lakom za nokte, izmišljala neke gluposti... Je**ne čarape!!! Pojavljivala sam se na tv-u, nasmejana, puna sebe, ubeđivala i voditelje i gledaoce da sam ja, drčna klinka sa Novog Beograda, nova Madona", nastavlja Jelena:

"Niko nije znao da novobeogradska Madona ispod pozajmljene haljine krije najlon čarape ulepljene lakom. Godine su prolazile, a ja sam se namučila kao pas. Madona iz kraja postala je opštepoznata JK. Dragani sam vratila novac. Čarape više nisu bile problem. Prestala sam da ih nosim. Ali i posle 20 godina, kada ih ipak obučem - ja ih prvo pocepam. Jer... Je**š čarape", napisala je pevačica.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Jelena Karleusa

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>