Region

Svet

Ceca Ražnatović i Mira Škorić više ne razgovaraju?!

Iako su bile najbolje drugarice dvadesetak godina, Ceca Ražnatović i Mira Škorić nedavno su se srele na rođendanu jedne prijateljice i potpuno su ignorisale jedna drugu.

Ceca Ražnatović i Mira Škorić više ne razgovaraju?!


 
Mira Škorić otkrila čime održava savršenu liniju: Mini pomorandže prave čuda! (Foto)
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i dugogodišnja prijateljica i koleginica Mira Škorić prema navodima izvora više ne razgovaraju. Naime, posle 20 punih godina druženja, pevačice su prekinule svaki kontakt.

Iako se poslednjih dvadesetak godina Mira redovno pojavljivala na Cecinim proslavama i nije propuštala nijednu, ovog puta je izostala i nije se pojavila na njenom rođendanu. Nakon izvesnog vremena srele su se na rođendanskoj proslavi zajedničke prijateljice i samo su se zaobišle.
 
Ceca Ražnatović: Meni ne šalju 101 ili 1001 ružu, dobijam samo plišane mede
"Ceca i Mira se već izvesno vreme niti čuju niti viđaju. Nakon više od dve decenije velikog prijateljstva i deljenja i dobra i zla, dogodilo im se da sada okreću glavu jedna od druge. Nije bilo slave i rođendana da Škorićka bude počasni gost kod Ražnatovićke, sada ni na jedno nije došla. Vrhunac je bio kada su nedavno to svi primetili na zabavi kod jedne njihove zajedničke drugarice, gde se pred svima nisu javile jedna drugoj",  ispričao je dobro obavešten izvor za Kurir, a zatim je dodao:

"Miru je posebno povredilo što je u poslednje vreme Ceca pred njom počela da glumi nešto što nije, a Škorićka je poznata po tome da ne voli ničija glumatanja, a kamoli najbližih prijatelja. Zbog toga je odlučila da preseče dugogodišnje druženje i da pamti samo lepe stvari",  rekao je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Kuriri-info.rs
Foto: Ilustracija/Facebook/Ceca, Mira Skoric

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>