Region

Svet

Ceca Ražnatović i Mira Škorić u svađi već godinu dana?!

Svetlana Ražnatović i Mira Škorić ne govore već godinu dana. Nekada najbolje prijateljice, koje su se podržavale još od sredine devedesetih, posvađale su se zbog posla.

Ceca Ražnatović i Mira Škorić u svađi već godinu dana?!


 
Ceca Ražnatović i Mira Škorić više ne razgovaraju?!
Komunikaciju je prekinula Mira, koja nije mogla Ceci da oprosti neke poslovne odluke i prijatelje koje je oko sebe u poslednje vreme okupila.

"Škorićevoj je najviše zasmetalo što je Ceca nikad nije pozvala da joj bude gošća na nekom velikom koncertu ili turneji. Ražnatovićka je počela intenzivno da se druži s nekim mlađim koleginicama, koje su joj postale bliže nego Mira. Umela je često njima da nabaci neku tezgu, a ne drugarici koju poznaje pola svog života - kaže izvor Kurira i naglašava:

"Nije bilo teških reči između dve prijateljice. Mira se bez objašnjenja udaljila od Cece i prestala je da dolazi na porodična slavlja. Nastavljala je da živi svoj život mirno i povučeno od medija."

Sa druge strane, sagovornik Kurira, koji je insistirao na anonimnosti, objašnjava da je svađi dve drugarice kumovao kreator Saša Vidić, koji nikad nije mirisao bivšu suprugu lekara Vase Jeremića.

"Znali su na Cecinim proslavama Saša i Mira da se posvađaju na krv i nož. Ceca je uvek smirivala strasti jer je želela da bude dobra sa oboje", zaključuje izvor Kurira.

Modni kreator potvrdio je za Kurir da nije blizak sa Mirom Škorić, ali je demantovao da je kumovao svađi između nje i Cece, koje su zajedno otpevale pesmu "Ne računaj na mene“.

"Obe su mi vrlo bliske, ali me je vreme malo udaljilo od Mire, a Ceca mi je kao sestra. Sa Škorićkom se nisam baš čuo poslednjih godina, ali se često šalimo preko društvenih mreža. Slatko me je nasmejalo to da sam ja razlog njihove svađe", rekao je Vidić.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Ilustracija/ Facebook/Mira Skoric, CECA

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>