Region

Svet

Rasta prvi put nakon rođenja ćerke: Još više sam zaljubljen u svoju suprugu!

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić 3. avgusta postali su roditelji male Tare, a popularni reper kaže da je od tog momenta još više postao zaljubljen u svoju suprugu.

Rasta prvi put nakon rođenja ćerke: Još više sam zaljubljen u svoju suprugu! Foto: Instagram/STEFAN



Rasta je gostujući u emisiji Premijera izjavio kako je Tara potpuno promenila njihov život, kao i da su se veoma brzo snašli u ulozi roditelja, ali da je najviše oduševljen svojom suprugom koja se fenomenalno snašla u ulozi mame: "Osećam se odgovornije mnogo, svoj posao radim profesionalno, ali sada kada je dete tu, svaka stvar se radi sa većom energijom", rekao je Rasta i dodao:

"Prosto sam iznenađen kako smo se Ana i ja snašli. Posebno kada je beba stigla kući. Jaako smo brzo našli odgovore na sve i snalazimo se super", dodao je. Ana Nikolić s nestrpljenjem je čekala momenat da se ostvari u ulozi majke, ali se plašila i kako će se snaći sa bebom. Ipak, Rasta otkriva da je Ana fenomenalna: "Ana je tvarno super, ne znam kako posle toliko noći ne spavanja, uspeva da bude takva. Ona se potpuno posvetila tome i super joj stoji. Ja sam postao ponovo zaljubljen još jače kada sam video taj odnos", kaže Rasta u Premijeri i dodaje da mu menjanje pelena baš nije omiljeno i da se trudi da u tome za sada ne učestvuje:

"Prihvatio sam da radim sve ostale stvari koje nisu baš toliko prirodne, ali sam prihvatio da radim samo da ne bude to. To je bio jedini moj, da kažem uslov, ali naravno to će se promeniti", zaključio je poznati reper.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>