Region

Svet

Zlata Petrović se vraća u "Grand"!?

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović rešio je da pevačici Zlati Petrović povuče zabranu i dozvoli joj da se ponovo pojavljuje u "Grandovim" emisijama.

Zlata Petrović se vraća u



Naime, Saša je oduševljen Zlatinim ponašanjem i odnosom sa farmerima na imanju u Lisoviću, pa je rešio da pevačici pruži drugu šansu.

"Saša pomno prati 'Farmu' i bio je prijatno iznenađen Zlatinim ponašanjem na imanju. Sviđa mu se kakav odnos ima s ostalim farmerima, tako da je odlučio da joj ponudi da se vrati u 'Grand' kada bude napustila rijaliti šou - rekao je izvor blizak Popoviću i dodao:

"Iako je mislio da će Petrovićeva, verovatno, pod dejstvom alkohola prezentovati 'onu Zlatu' koja voli da se skida, pokazuje grudi i slično, to se nije desilo, što je Saleta dodatno podstaklo da pevačicu vrati u svoju kuću, odakle ju je svojevremeno izbacio zbog njenog neprimerenog ponašanja" - završava ozvor.

Saša i Zlata prekinuli su saradnju, kada se u jednom časopisu pojavila Zlatina slika na kojoj su se videle pevačicine gole grudi. Međutim, jedan od razloga je i fotografija na kojoj Zlata u polupijanom stanju piški pored jednog automobila.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>