Region

Svet

Strani mediji bruje o Anastasiji: Ceca zamerila što je nazivaju srpska Kim Kardašijan!

Anastasija Ražnatović nedavno je dospela i do britanskih medija, koji su je nazvali srpskom Kim Kardašijan, što se njenoj mami Ceci Ražnatović baš i nije dopalo.

Strani mediji bruje o Anastasiji: Ceca zamerila što je nazivaju srpska Kim Kardašijan! Foto: Facebook/svetlanacecaraznatovic



Lepa ćerka folk dive očarala je svojom lepotom i strance, a Ceca kaže da je polaskana što i svetski mediji hvale njenu ćerku. Ipak, priznaje da ima nešto što joj se nije dopalo. - Anastasiji nije prvi put da se pojavljuje u stranim medijima, meni je mnogo drago zbog toga, što da ne, sve što je vezano za Srbiju i sve što Srbija može da ponudi strancima, kroz neku lepu priču, nešto to je dobro i kvalitetno. Drugo, ja ne bih volela da mojoj ćerki bude zanimanje ono što je Kim Kardašijan zanimanje, ona se školuje, ona se još uvek traži, da li će to taj biznis koji studira, da li će to biti modeling, da li će to biti muzika za koju je stvarno jako talentovana, videćemo. Ona je jako mlada, ima 19 godina, ne treba nikuda da žuri - kazala je Ceca u emisiji "Ekskluzivno".

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>