Region

Svet

Danas je uspešna pevačica, a evo koju školu je završila Ceca Ražnatović!

Svetlana Ceca Ražnatović, odrasla je u Žitorađi gde je završila osnovnu i srednju školu.

Danas je uspešna pevačica, a evo koju školu je završila Ceca Ražnatović! Foto: Printsreen Youtube/K1 TV



O tome koliko je bila dobar đak, dete za primer, svojevremeno su u emisiji "Metar moga sela", pričali sugrađani pevačice, ali i direktor srednje škole koju je Svetlana Ražnatović Ceca pohađala.

- Srednja škola u Žitorađi je pre nekoliko godina proslavila 40 godina postojanja i u tom periodu je iznedrila puno poznatih i uspešnih ljudi. Između ostalih za koje svi znamo, za koje su svi čuli su Svetlana Ražnatović... - rekao je direktor srednje školu koju je pevačica pohađala i dodao:



- U tom periodu kada je Ceca išla u školu ona je obrazovala dva smera i to poljoprivredni smer sa odsekom veterinarski tehničar koji je Ceca i pohađala.

I ditrektor kao i mnogi meštani sećaju se Cece iz tih školskih dana i kažu da je bila đak za primer.

- Srednja i osnovna škola dele dvorište, sećamo je se toliko, ta moja generacija, viđali smo je u dvorištu na časovima fizičkog i to je ono po čemu je pamtimo i naravno sećamo se priča starijih profesora kakav je đak bila. S obzirom na to da joj je i majka prosvetni radnik bila je vaspitavana u tom duhu, koliko znam bila je đak za primer - istakao je direktor škole.

Slične vesti: ​Oglasila se supruga Dženana Lončarevića: Sud će odlučiti o ishodu razvoda!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>