Region

Svet

Dragana Mirković: Povlačim se sa estrade!

Pevačica sa izuzetno dobrim vokalom i jedna od najpopularnijih folk diva sa naših prostora, Dragana Mirković, posle 26 godina bavljenja estradom, odlučila je da se povuče sa iste i da živi normalnim životom.

Dragana Mirković: Povlačim se sa estrade!



"Od petnaeste godine sam u ovom poslu, lepo je bilo i zahvalna sam Bogu i ljudima. Znam da me narod neće zaboraviti, svesna sam toga i pored skromnosti koju imam", izjavila je Dragana i dodala da zna da će mnogi biti razočarani ovom odlukom ali i razumeće je jer želi da se posveti svojoj porodici.

Dragana kaže još i to da joj, za ovih 26 godina nije ni malo bilo lako jer nije jela zlatnom kašikom i nije živela pod staklenim zvonom. "Živela sam životom obične osobe dok  sam otišla u Australiju. Da se čovek navikne na lepo treba mu malo, ja sam se brzo navikla, ali mogla bih i bez tog luksuza živeti. ", i na to dodaje da onaj ko misi da je život bogataša lak, prevario se i da novac nije jedini faktor presudan za sreću.

Mirkovićeva u daljem tekstu nije mogla a da se ne osvrne na takozvana prijateljstva koja se tiču estrade. "I danas se dese nameštaljke od kolega, i verujem da je razlog toga prokleta ljubomora, i to jako bolno saznanje otplačem i odbolujem, da bih na kraju shvatila da to prijateljstvo nije bilo vredno tih mojih suza" , i kaže da je lako steći neprijatelje i da je za to dovoljno samo biti srećan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>