Region

Svet

Jelena Karleuša: Posle napada me pozvala samo Ana Kokić

Posle napada na našu pevačicu Jelenu Karleušu i njenog supruga fudbalera Duška Točića, naša folk diva kaže da su je zvali razni novinari, ali da se od kolega i koleginica udostojila samo Ana Kokić da je pita kako je.

Jelena Karleuša: Posle napada me pozvala samo Ana Kokić



"Zvali su me svi novinari, kojima se zahvaljujem, zatim moji prijatelji i fanovi, i niko sa estrade sem Ane Kokić. Nažalost, čula sam da su mnogi likovali. Ovom prilikom im tapšem! Bravo, face! Bravo! Sutra, kad vaše dupe bude bilo u procepu, ne očekujte od ove budale da vas više brani", rekla je Jelena i nastavila:

"Moj život je opšta ludnica! Na sve ovo ja sam i majka, i supruga, i glupa žena koja želi da menja svet svojim stavovima, i neko ko peva i igra! A ko peva - zlo ne misli! Na redu su veličanstveni koncerti u regionu, za početak veliki solistički koncert u Skoplju 20. novembra. Da bih se ja zaustavila, potrebna je ipak malo veća sila. Sad je sve okej, situacija se smirila.

"Duško normalno trenira, igra utakmice, ja se pripremam za nastupe. Ne želim da nam se život remeti zbog ovoga i radom pokušavam da zaboravim sve ružno. Neću da mi stoka utiče na život i da ga menja! Veoma sam ohrabrena reakcijom policije i moram da kažem da imamo najbolju policiju na svetu! Hrabru, pametnu i sposobnu! To su ljudi kojima Srbija treba da se ponosi! Drago mi je što su brzom akcijom napadači uhvaćeni i što su im objavljena imena! Neka svi vide, neka im vide majke šta su rodile i koga su pustile na ulicu!", rekla je pevačica.

Iako je doživela veliki šok Jelena ne planira da pojača svoje obezbeđenje:

"Već pet godinama imam privatno obezbeđenje, koje me čuva kada izađem iz kuće. Nikad nisam pomislila da mi treba obezbeđenje i u kući. Da li je dotle došlo da treba da se plašimo za sopstvenu bezbednost više nego ikada? Zašto? Kome smo učinili zlo? Konačno je vreme da se ova situacija reši, i to ozbiljnim merama države."

"Ne sme više ovaj narod da se plaši ološa! Mnogo su se osilili. Ne sme više da vlada strah! Ako su smradovi nasrnuli na dve javne ličnosti, na fudbalera i majku dvoje dece, čemu onda može da se nada bilo ko u ovoj zemlji?"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>