Region

Svet

Jelena Karleuša i Miligram premijera! Pesma i spot Marihuana! (VIDEO)

Jelena Karleuša i Miligram premijera! Pesma i spot "Marihuana"! Pesma pomera standarde, a Jelena je nedavno izjavila da je u pitanju nešto što niko ne očekuje.

Jelena Karleuša i Miligram premijera! Pesma i spot Marihuana! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Kao što je već neko vreme najavljivano, Miligram, Jelena Karleuša i Surreal danas su objavili svoju novu pesmu pod nazivom "Marihuana". Dugoočekivana pesma objavljena je na kanalu Miligrama. Mili je za Srpski Telegraf izjavio:

"Čim sam krenuo sa radom na pesmi, znao sam da je Jelena Karleuša prava žena za energiju koju ova numera nosi. Ona je majstorski odradila svoj deo posla. Bez obzira na to što su snimanja bila prenaporna, nijednog trenutka se na njoj nije video umor. Ne bih otkrivao puno detalja, a i sam čekam da vidim kakva će biti reakcija publike na pesmu."

I Jelena je najavila da će pesma pomeriti sve standarde, pa je otkrila da pesma nosi nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima:

"Meni je mnogo drago što je došlo do ove saradnje. Mislim da će pesma da pomeri sve granice i standarde. Hrabra je i nosi ima jasnu poruku iza naizgled komercijalne note. Ovaj spoj ličnosti, tematike i zvuka je nešto što niko nije očekivao."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>