Region

Svet

Zanosne Ministarke priredile publici nezaboravno veče u klubu Art! (Foto)

Jedan od najpopularnijih ženskih sastava Ministarke, nastupio je sinoć u Art klubu Mihajlovac, kao po običaju, ataktivne devojke priredile su nezaboravno veče prisutnoj publici.

Zanosne Ministarke priredile publici nezaboravno veče u klubu Art! (Foto)


 
Atraktivne Ministarke podigle temperaturu u Posušju: Svojim nastupom oduševile publiku (Foto)
Klub Art je sinoć bio prepun kako publikom tako i odličnom atmosferom koju je upotpunila svirka čuvene četiri dame koje čine grupu MInistarke, a koje su od samog početka svoje karijere osvojile publiku u Srbiji, kao i van granica iste. Prisutni su ostali bez daha kada je svirka počela, a ubrzo, zaneseni ritmom plesni podijum je bio krcat, a atmosfera na vrhuncu.



Predivni domaćini Art kluba, Miško i menadžerka Ivana ni ovog puta nisu pogrešili kada je izbor gostiju u pitanju, jer su senzacionalne devojke bile na visini zadatka i dovele klub do usijanja, a žurka je trajala do ranih jutarnjih časova



Vrhunski provod, sjajna atmosfera, kao i zadovoljna lica gostiju, pokazala su još jednom, da ove mlade devojke odlično rade svoj posao, a dokaz za to su i prepuni klubovi i publika koja sa nestrpljenjem iščekuje svaki njihov nastup. 

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>