Region

Svet

Sergej Ćetković kruniše karijeru koncertom u Areni

Sergej Ćetković će prvi put u karijeri održati koncert u Beogradskoj areni 10. decembra i time proslaviti svoj značajan jubilej – deceniju svog profesionalnog rada i ujedno koncertno promovisati svoj novi CD “2 minuta”.

Sergej Ćetković kruniše karijeru koncertom u Areni



Veliko interesovanje za ovaj veliki pop-rok hepening, kako je koncert već okvalifikovan, čiji sadržaj i kocept još nije potpuno poznat, osim da će kreativni kantautor izvesti, pored najpoznatijih pesama koje su obeležile njegovu  muzičku karijeru, i većinu kompozicije sa novog albuma, ukazuje da se beogradska publika uželela pravih emocija i intimne atmosfere kakvu samo Sergej može da priredi.

Koncert u Beogradskoj areni biće samo jedan u nizu, ali ujedno i kruna solističke turneje koju ovaj poznati muzičar priprema tokom jeseni u Srbiji. Koncertnu turneju nazvana po istoimenom albumu “2 minuta” , koja će trajati više od dve godine, nastavlja se  i sledeće godine nastupima u Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni  i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji.

Posle deset godina profesionalne karijere pevača i kompozitora, Sergej Ćetković može da se pohvali uspehom i umetnika i poslovnog čoveka, što je kvalifikacija za vrhunske pop zvezde. Ovu činjenicu potkrepljuju brojke, koje se vezuju za prodaju albuma ( CD- a), posetioca na koncertima ili bilo koji drugi parameter  koji se uzima u obzir kad je muzička industrija u pitanju.

Viber

Izvor: Svet Plus


>