Region

Svet

Jednaka šansa za sve - Humanitarni koncert Seke Aleksić 3. jula u Nišu!

Seka Aleksić održaće humanitarni koncert 3. jula na platou tvrđave u Nišu bez novčane nadoknade, a ofanovi koji se budu našli na nastupu kraljice estrade svoju humanost pokazaće tako što će to veče donirati onoliku sumu novca koliko budu mogli da izdvoje.

Jednaka šansa za sve - Humanitarni koncert Seke Aleksić 3. jula u Nišu!



Seka Aleksić u novom blogu poručuje: Širite ljubav, dobro uvek nadvlada zlo! (Foto)
Seka Aleksić je nebrojano puta do sada pokazala svoje veliko srce, a u sklopu humane fondacije Novog Beograda  "Jednaka šansa za sve" na čijem se čelu nalazi naš proslavljeni vatarpolista Aleksandar Šapić, a čiji je od nedavno i sama Seka ambasador, odlučila je da nastupi u Nišu kako bi se prikupilo što više sredstava i pomoglo onima kojima je to najpotrebnije.

Kao i svaka osoba koja ima veliko srce, kraljica i ovog puta neće naplaćivati karte, već će fanovi koji budu došli da uživaju u nastupu svoje omiljene pevačice izdvojiti onoliko novca, koliko budu mogli.

Seka se putem Tvitera obratila i svojoj armiji fanova: "Dragi moji, koncert ću održati na platou tvrđave bez novčane nadoknade! Pozivam građane Niša da zajedno uradimo humano delo i svako ko bude mogao i želeo doniraće odeđenu sumu novca koju će prikupljati fondacija Novi Beograd "Jednaka šansa za sve" čiji sam ambasador od nedavno. Tako ćemo pomoći ljudima kojima je pomoć neophodna! Hvala vam na poverenju!"

Kraljica estrade je još jednom pokazala svoje veliko srce i dokazala da ne odustaje od pomoći ugroženima, kao i da će učiniti sve kako bi im ponovo izmamila osmeh na lice.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>