Region

Svet

Željko Joksimović priznao da se skamenio u sali: Snimao sam Jovanin porođaj!

Kantautor i muzičar Željko Joksimović ispričao je prilikom gostovanja kod Ivana Ivanovića da je snimao porođaj svoje supruge Jovane Joksimović, koja je pre nepuna dva meseca na svet donela njihovog sina Kostu.

Željko Joksimović priznao da se skamenio u sali: Snimao sam Jovanin porođaj!



Željko i Jovana Joksimović na slatkim mukama!
I ne samo da se uplašio kada je, čuvši suprugu da se smeje iz porođajne sale, odlučio da prisustvuje ovakvom trenutku, već je Željko otkrio da je sve zabeležio kamerom. Doduše, u prilično bojažljivom stanju.

"Iako smo se drugačije dogovorili, dugo sam mislio da li to da uradim. Otišao sam u sobu dok je Jovana bila u porođajnoj sali, a u grudima kao da sam imao mentol. Kad sam čuo kako se ona smeje i shvatio da ona može da podnese to, rekao sam sebi: Ma, ideš tamo makar pao!", ispričao je Željko, kroz osmeh se prisećajući tih trenutaka.

Sada kada se osvrne na taj čin, ostalo mu je jedno simpatično iskustvo u kojem su se čak i doktori u sali šalili s njim. Da bi se napravio hrabrim, Željko im je u jednom trenutku povikao: "Ljudi, ako vam bilo šta treba, ja sam tu!", da bi mu oni potom odgovorili mirnim tonom: "Ako ćeš da padaš, samo nemoj na instrumente". Nije sakrio ni da su mu se prilikom snimanja noge skamenile te da je Jovana bila divna i stojički podnela porođaj, razmišljajući samo kako će on to podneti.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>