Region

Svet

Željko i Jovana Joksimović na slatkim mukama!

Željko i Jovana Joksimović nedavno su postali roditelji malog Koste zbog koga u poslednje vreme jako malo spavaju. Pevač je naglasio, kako su sve to slatke muke i kako se trudi da što više pomogne svojoj supruzi.

Željko i Jovana Joksimović na slatkim mukama!



Željko i Jovana Joksimović otišli u podstanare, kiriju plaćaju 1.000 evra!
Željko na sve načine pokušava da pomogne svojoj supruzi Jovani oko obaveza koje imaju prema sinu Kosti, pa su zbog toga oboje neispavani. Pevaču obaveze oko svog malenog sina, ne predstavljaju nikakav problem, jer smatra da su sve to slatke muke koje će proći jako brzo, prenosi Telegraf.rs.

"Ljubav, nežnost i sreća ispunjavaju naš dom u svakom trenutku. Uživamo i – malo spavamo. Pokušavamo da uspostavimo ritam, i zasad nam to ponekad zaista pođe za rukom. Pomažem Jovani uvek kada je potrebno", rekao je Željko za Dnevni avaz i dodao:

"To je nekako prirodna, a divna obaveza. Pokušavam da ne odmažem, jer i to lako može da se dogodi, ako hoćete da budete od koristi za sve. Jovana sve drži pod kontrolom, pa i traži pomoć kada joj je potrebna. A ja sam, naravno, tu", zaključio je pevač.

Autor: J.B.
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>