Region

Svet

Milan Kalinić se nakon tri godine vraća na TV Pink?!

Milan Kalinić nakon tri godine ponovo će se vratiti na kanale televizije Pink. Prema rečima izvora, voditelju i glumcu je istekao ugovor na TV Prva, a u dogovru sa čelnim ljudima kuće odlučio je da prekine saradnju.

Milan Kalinić se nakon tri godine vraća na TV Pink?!



Milan Kalinić: Žena me ne vara, to su obične gluposti!
Iako je jedno vreme bio zaštitno lice TV Prva Milan Kalinić je u dogovoru sa vlasnicima  odlučio da prekine saradnju i ponovo se vrati na ružičastvu televiziju na kojoj je i počeo svoju voditeljsku karijeru.

"Milanu Kaliniću istekao je ugovor na TV  Prva i on je sa ljudima iz te kuće imao sastanak i odlučili su da završe saradnju. Dve godine je bio bez angažmana, a uredno je primao platu. Jedina emisija koju je vodio bila je "Izađi na crtu“, i to samo nekoliko meseci. Prilikom gostovanja u humanitarnoj emisiji "Moje srce kuca za Srbiju", on je iskoristio priliku da porazgovara o novom poslu i eventualnom prelasku na konkurentsku televiziju", rekao je izvor i dodao:

"Konačna odluka još nije doneta, on je sada u pregovorima, ali ako se dogovore, Kalinić će najverovatnije voditi emisiju „100“ sa Suzanom Mančić. On je posle tri godine počeo i da gostuje u njihovim emisijama, te smo ga do sada nekoliko puta videli na ružičastoj televiziji", zaključio je izvor.

Čelni ljudi televizije Prva potvrdili su informaciju da saradnju sa Milanom Kalinićem nisu obnovili: "Ugovor sa Milanom Kalinićem je odavno istekao i nismo obnovili saradnju".

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>