Muzika

Film

Vesti

sladjana bubanja bucka najnovije vesti - strana 4

Sladjana Delibašić učestvovala u pljački veka?!

Sladjana Delibašić učestvovala u pljački veka?!

Svedok-saradnik Emir Zeković je prekjuče u Sudu BiH, na suđenju kriminalnoj grupi Zijada Turkovića, rekao da je Slađana Delibašić tri meseca nakon spektakularne pljačke 2.500.000 evra na Aerodromu u Sarajevu 2007. godine došla u taj grad kako bi sklonila automobile korišćene tokom krađe. On navodi da je s njom tada bio i njen verenik, zbog čijeg kuma su njih dvoje i učestvovali u celoj toj priči.

Pročitaj više

Sladjana Delibašić: Parovi su namešteni

Sladjana Delibašić: Parovi su namešteni

Pop pevačica Slađa Delibašić i njen dečko Igor Matić, koji su u finalu rijalitija „Parovi" izgubili od "fotomodela" Zorice Dukić i njenog partnera, karatiste Miloša Vukovića, otišli su kući bez glavne nagrade vredne 250.000 evra. Prema rečima izvora bliskog pevačici, Slađa je revoltirana nakon poraza zbog čega se povukla iz javnosti, a bliskom prijatelju je poverila da je rijaliti namešten i da je Zorica pobedila jer je štite politički moćnici!

Pročitaj više

Beogradski frizeri se bore za Cecu

Beogradski frizeri se bore za Cecu

Običaj je da se oko poznatih pevača bore izdavačke kuće, kompozitori, tekstopisci, stilisti, ali i frizeri. Jako je bitno ko će brinuti o izgledu poznatih pevačica sa naše estrade, a i fanovi često gaje simpatije prema onima koji ulepšavaju njihove omiljene zvezde. Poslednji slučaj je vezan za Svetlanu Cecu Ražnatović.

Pročitaj više

>