Region

Svet

Momci iz Tropiko benda dobili ponudu vrednu milion evra?!

Čalnovi grupe Tropiko dobili su ponudu vrednu milion evra u kojoj se od njih traži, da tri dana nedeljno tokom cele godine nastupaju u Beogradu u hali koja bi specijalno bila preuređena samo za njihov šou.

Momci iz Tropiko benda dobili ponudu vrednu milion evra?!



Tropiko Bend održao koncert u Sava centru: Ceca i Ana Ivanović đuskale u prvom redu! (Foto)
"Menadžera grupe je na razgovor pozvala uprava jednog velikog tržnog centra. Tada su mu rekli da se otvara hala u kojoj će se održavati koncerti. Iako su dobili uslove poput Selin Dijon, koja već godinama peva u Las Vegasu u dvorani specijalno građenoj za nju u okviru hotela „Sizars palas“, problem je taj što bi po ugovoru tokom godinu dana bili u obavezi da isključivo nastupaju na tom mestu", izjavio je izvor za Kurir-info.rs.

Frontmen grupe Tropiko bend, Aleksandar Cvetković potvrdio je ova saznanja i dodao da trenutno ne razmišljaju o tome, već o nastupu koji će večeras imati na Pink music festivali:

"Tačno je da smo dobili zanimljivu ponudu, ali smo skoncentrisani isključivo da na Pink festivalu što bolje predstavimo pesmu "Pusti ritam“. Sve bitne odluke donećemo nakon takmičenja", zaključio je Sale.

Autor: J.B.
Foto: Faceebook/ Tropico Band Officiall

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>