Region

Svet

Dragana Mirković zbog Arene otkazala sve ostale nastupe

Dragana Mirković se vredno priprema za koncert u Kombank Areni koji je zakazan za 3. oktobar. Pevačica je upravo zbog koncerta u Areni otkazala sve ostale nastupe u narednih pola godine.

Dragana Mirković zbog Arene otkazala sve ostale nastupe



Dragana Mirković se posle pet godina vratila na Pink televiziju! (Video)
Pevačica Dragana Mirković želi u potpunosti da se posveti nastupu u Beogradu, koji je najavila za 3. oktobar, a da bi to uspela ona je zaustavila sve ostale poslovne planove koje je imala u narednih šest meseci jer joj je koncert u Areni veoma bitan. Ona će sa svojim fanovima tako proslaviti čak trideset godina karijere.

"Dragana je takva. Detaljno sve planira i potpuno se posveti onome sto radi. Njoj lično je koncert u Beogradu veoma važan, jer će sa svojim fanovima proslaviti tri decenije na estradi i upravo zbog njih se odlučila na ovakav potez", rekao je izvor pevačici.

"Dva meseca pred Arenu ona će sve vreme boraviti u Srbiji i pripremati se za spektakl. Ovo je prvi put da se neko odluči da odloži sve nastupe zbog jednog koncerta, ali Dragana je takva. Ona ne peva zbog novca, već isključivo zato što to duguje publici i zato što je pevanje njena velika ljubav", dodao je isti izvor.

Autor: A.K.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/DRAGANA MIRKOVIC

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>