Region

Svet

Željko Joksimović platio 3.000 evra Jovanin porođaj?!

Željko Joksimović presrećan je zbog rođenja sina Koste koji je na svet došao pre dva dana. Pevačeva supruga Jovana, porodila se u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu carskim rezom, a prema tvrdnjama izvora ponosni roditelji su za porođaj izdvojili 3.000 evra.

Željko Joksimović platio 3.000 evra Jovanin porođaj?!



Pocepali tatu: Željko Joksimović proslavio rođenje sina sa prijateljima sa estrade (Foto)
Iako je prošlo samo dva dana od kada je mali Kosta došao na svet, već su se pojavile spekulacije kako su Željko i Jovana Joksimović platili porođaj 3.000 evra. Prema rečima izvora, pevač je želeo da njegova supruga ima sav komfor dok se bude porađala pa su se zbog toga i odlučili da se porodi u privatnoj klinici.

Željko i Jovana Joksimović dobili sina, na svet došao mali Kosta!
"Jovana je u četvrtak u18.13 na svet donela prelepog dečaka kome su dali ime Kosta. Ona se porodila carskim rezom, a kako je porođaj bio u jednoj poznatoj poliklinici, Jovana i Željko su morali da plate 299.000 dinara, što je oko 3.000 evra. Oni su želeli da Jovana ima sav komfor dok se porađa, pa su zato izabrali privatnu kliniku", rekao je izvor blizak paru i dodao da se Jovana odlično oseća iako se porodila 25 dana pre termina koji su joj doktori odredili.

"Srećan sam, cela porodica je presrećna, Za dečaka smo odabrali ime Kosta zato što nam je bilo najlepše od svih koje smo imali na spisku, a i to ime mu i pristaje. Jovana i beba su odlično, a ja ne mogu da vam obišem koliko sam srećan, to je poseban osećaj", izjavio je ponosni tata.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/Zeljko Joksimovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>