Region

Svet

Katarina Živković pronašla utehu od raskida sa Banetom Jankovićem u kontraverznom biznismenu?

Pevačica Katarina Živković i Bane Janković su definitivno prekinuli svoju četvorogodišnju vezu, koju su započeli još dok su bili učesnici Farme. Pevačica je sada, navodno, utehu pronašla u u Zoranu Ajkoviću.

Katarina Živković pronašla utehu od raskida sa Banetom Jankovićem u kontraverznom biznismenu?



Bane Janković o raskidu sa Katarinom Živković: Sve je prošlo, ali uvek ću biti tu za nju!
Pevačica Katarina Živković je svoju vezu sa Banetom Jankovićem nedavno okončala, a kako mediji saznaju odmah nakon raskida bivša farmerka je utehu pronašla u biznismenu Zoranu Ajkoviću.

Katarina Živković o raskidu sa Banetom Jankovićem: Želim da se ova priča što pre završi!
"Kaća i Ajkula su se upoznali u diskoteci u Nišu, čiji je on vlasnik i od tada su bliski prijatelji. Međutim, vremenom su se među njima rodile simpatije i tek pre nekoliko meseci su počeli da se viđaju. Banetova i njena veza je bila krizi i Katarina je našla utehu kod Ajkule. On svakako važi za velikog šarmera, tako da nije čudno što je i pevačica tako brzo "pala" na njega", rekao je izvor za Alo.

"On često putuje i nikada se nisu viđali u Beogradu. Prvo zbog ljudi koji mogu da ih vide, jer je bila u vezi sa Banetom, a i Ajkula nije dolazio u Beograd. On je često u Crnoj Gori, a i ona je nedavno tamo imala nastup. Uostalom, Zoran je zauzet čovek tako da neće javno pričati o tome sa kim se viđa kada izađe iz kuće", dodao je još isti izvor.

Katarina nije imala komentar na ovu temu, ali je ubrzo na društvenoj mreži Fejsbuk napisala: "Spajate me sa nekim koga u životu nisam srela, ne POZNAJEM OSOBU".

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>