Region

Svet

Finale X Factor Adria za samo dva dana! Da li ste spremni za spektakl?

Veliko finale X Factora Adria održava se u Kombank Areni za samo dva dana, u nedelju 23. marta. Nestrpljenje već uveliko vlada među gledaocima, a finalistima je ostalo samo još malo vremena da usavrše svoje nastupe.

Finale X Factor Adria za samo dva dana! Da li ste spremni za spektakl?



X Factor Adria: Kristina Kovač i Doktori nemaju vremena za tremu, svakodnevno vežbaju!
Slavnu petorku koja će za nešto više od 48 sati izaći na veliku binu Kombank Arene i učiniti da spektakularni šou posle nekoliko meseci dobije nosioca čuvenog "x faktora" za kojim je tragao ceo region, čine: grupa Doktori, Daniel Kajmakoski, Tamara Milanović, Lukijan Ivanović i Maid Hećimović.

X Factor Adria: Sestra Lukijana Ivanovića stigla u Beograd pred superfinalno veče!
Finalisti su već ostvarili izuzetan uspeh stigavši do samog vrha X Factora Adria, pa će izabrana top petorka zasigurno biti zadovoljna ishodom večeri, bez obzira koji plasman pojedinačno budu ostvarili.

Superfinalista X Factora Adria Daniel Kajmakoski: Sve pesme posvećujem svojoj majci!
23. marta pozdravićemo se i sa sjajnim sudijama: Kristinom Kovač, Eminom Jahović, Željkom Joksimovićem i Kikijem Lesendrićem koji su se na strastven način iz emisije u emisiju borili za svoje takmičare i iskrenim komentarima doprineli porastu gledanosti šou programa svetskog ranga. Svakako, nećemo zaboraviti ni šarmantnu Anu Mihajlovski koja je gledaoce širom regiona dosad vodila kroz live emisije.

X Factor Adria: Tamara Milanović nastup u finalu takmičenja posvećuje bratu!
Još je malo vremena ostalo da odlučite za koga ćete navijati. A obzirom da su pojedini takmičari odavno već osvojili pojedince i da će jedino publika svojim glasovima u nedelju odlučiti ko je pobednik prve sezone regionalnog X Factora, verujemo da spremno i sa nestrpljenjem čekate 23. mart da bodrite svog favorita!

O svim detaljima tokom finalne večeri izveštavaćemo vas na našem portalu Svet Plus.

Autor: B.B.
Foto: Luka Pilipović/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>