Region

Svet

X Factor Adria: Tamara Milanović - Premišljala sam se deset dana da li da odem na audiciju!

U specijalnom izdanju emisije "X Factor Adria" koja je posvećena superifnalistima, Tamara Milanović našla se među "pet veličanstvenih", ali je pre samog početka šoua razmišljala da li da se prijavi.

X Factor Adria: Tamara Milanović - Premišljala sam se deset dana da li da odem na audiciju!



X Factor Adria: Lukijan Ivanović - Trema me je sprečavala da progovorim na lajvovima!
Komentarišući kompletno učešće u takmičenju X Factor Adria, pričala je o prvim danima. O tome kako je na audiciju došla dan nakon što se vratila sa mora, ali da je deset dana pre toga razmišljala da li je ona uopšte za takvo takmičenje i da li treba da se pojavi na audiciji. Očigledno je donela dobru odluku, obzirom na to da se našala u superfinalu, među pet najboljih.

Ilma Karahmet i dalje razočarana u X Factor Adria? Nije se pojavila na koncertu Kikija Lesendrića!
Pored toga, Tamara kaže da su joj prva dva lajva bila najgora, jer je još uvek tražila sebe i eksperimentisala, kao i da joj je emisija u kojoj je Željko Joksimović rekao da joj "nos para oblake" bila najgori trenutak tokom celog takmičenja. "Tada me je prvi put neko lično povredio, neko ko me ne poznaje", kaže mlada takmičarka.

Posle osam lajv emisija, Tamara kaže da se nije još uvek izgradila, jer je to kratak period, ali misli da je mnogo toga na sebi nadogradila. Koliko je napredovala i dokle će je to dovesti, videćemo 23. marta u superfinalu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>