Region

Svet

Ilma Karahmet i dalje razočarana u X Factor Adria? Nije se pojavila na koncertu Kikija Lesendrića!

Nakon ispadanja iz takmičenja X Factor Adria, Ilma Karahmet dobila je priliku da se pojavi kao specijalna gošća na koncertu Kikija Lesendrića u Tuzli, ali publika je ostala uskraćena za njen nastup, zato što je mlada pevačica iz Kiseljaka odlučila da se ne pojavi.

Ilma Karahmet i dalje razočarana u X Factor Adria? Nije se pojavila na koncertu Kikija Lesendrića!



 X Factor Adria: Kiki Lesendrić - Ilma Karahmet je nepravedno ispala, nisam spavao celu noć!
Posle ispadanja iz takmičenja X Factor, Ilma Karahmet bila je jako razočarana odlukom žirija, pa je svoje nezadovoljstvo delila i putem društvenih mreža, ali veliku ogorčenost pokazala je svojom  odlukom da se ne pojavi na koncertu Kikija Lesendrića

Mentor Ilme Karahmet bio je tužan zbog ispadanja mlade pevačice iz daljeg takmičenja X Factora, a najviše su ga povredila obrazloženja kako za nju ima vremena, jer ima samo trinaest godina.

"Celu noć nisam oka sklopio zbog Ilmine eliminacije iz daljeg takmičenja. Jako sam tužan što nije ušla u superfinale jer smatram da je to zaslužila. Mislim da ostatak žirija nije postupio fer i korektno zbog slanja Ilme kući, jer smo svi svedoci njenog talenta i napredovanja za ovo kratko vreme", rekao je Kiki i dodao:

"Spominjanje njen mladosti i godina, pogotovo, nije razlog za izbacivanje. Jako mi je žao, ali šta da se radi, siguran sam da će ona uspeti u životu, a u tome ima moju veliku podršku", rekao je Kiki nakon završene emisije u kojoj je iz daljeg takmičenja ispala mlada Ilma.

Na koncertu je, pored Kikija, svirao bubnjeve i njegov sin ĐorđeLesendrić, koji je specijalno zbog ovog nastupa doputovao iz  Italije gde se školuje. Kiki je koncert otvorio pesmom "Svet je lep kada sanjamo", čime je od samog početka publiku podigao na noge.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>