Region

Svet

Ples sa zvezdama: Milojko Pantić i Tamara Paunović spremni da zablistaju na plesnom podijumu

Najpopularniji plesni šou "Ples sa zvezdama" počinje sredinom marta na Prvoj televiziji, a Milojko Pantić i Tamara Paunović biće jedni od učesnika ovog popularnog takmičenja.

Ples sa zvezdama: Milojko Pantić i Tamara Paunović spremni da zablistaju na plesnom podijumu



Ples sa zvezdama: Ko su voditelji novog plesnog spektakla? (Foto)
Jednu od najlepših domaćih manekenki Tamaru Paunović i najpoznatijeg sportskog komentatora Milojka Pantića,  gledaćemo uskoro u potpuno drugačijim ulogama. Njih dvoje učestovaće u najglamuroznijem takmičenju “Ples sa zvezdama” koja će sredinom marta početi da se emituje na TV Prva.

Ples sa zvezdama uskoro počinje, Tanja Bošković spremna za podijum!
Brojne zvezde će zablistati na plesnom podijumu sa svojim partnerima, profesionalim igračima, a uskoro ćemo saznati i imena ostalih poznatih ličnosti koje će učestovati u ovoj vrhunskoj zabavi koja je osvojila ceo svet.

Milojkova najveća strast je fudbal, a neskrivena ljubav prema Crvenoj zvezdi  obeležila je karijeru ovog najcitiranijeg sportskog novinara. Ovog puta, Pantić se pridružuje zvezdama, ali ne sa zelenog terena, pa je i nestrpljenje veliko jer želimo da vidimo plesačko umeće poznatog komentatora čiji će rad nogu ovog puta ocenjivati i komentarisati drugi.

Atraktivna manekenka takođe šetnju modnom pistom zamenjuje uzbudljivom koreografijom najpoznatijih standardnih i latino plesova.

Svi učesnici daće svoj maksimum  da osvoje naše simpatije I pokažu svoje umeće koje će sticati napornim vežbama i treninzima. Svaki par čine profesionalni plesač i poznata osoba iz javnog života, i od njih se očekuje da prođu kroz sve muzičko-plesne žanrove - ča ča ča, džajv, fokstrot, samba, rumba, tango, paso doble, kvikstep, valcer i bečki valcer.

Autor: J.B.
Izvor: prva.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>