Region

Svet

Ples sa zvezdama uskoro počinje, Tanja Bošković spremna za podijum!

Najpopularniji plesni šou "Ples sa zvezdama" počinje sredinom marta na Prvoj televiziji, a slavna glumica Tanja Bošković je predstavljenja kao jedna od učesnica.

Ples sa zvezdama uskoro počinje, Tanja Bošković spremna za podijum!



Kao što smo već najavljivali, uskoro počinje ovaj pravi plesni spektakl na Prvoj televiziji, a spisak učesnika o kome se do nedavno samo nagađalo se polako otkriva.

Ples sa zvezdama na Prvoj: Spektakularni šou koji će vas sjajno zabaviti!
Iako će u junu napuniti 61. godinu, Tanja je uveliko u pripremama za "Ples sa zvezdama". "Već smo počeli probe za ovaj fenomenalni šou. Predano vežbam i nadam se da će se publici svideti to što pripremamo. Ne mogu mnogo toga da otkrivam, osim da kažem da mi je zadovoljstvo što sam deo ekipe", navela je glumica za Naše novine.

Pred Tanje Bošković, kao jedni od učesnika se takođe spominju Lena Bogdanović, Aleksandar Šapić, Milan Kalinić, kao i Marko Kon, Saša Vidić, Tamara Paunović i Kristina Radenković, a za domaćine spektakla najavljeni su Irina Radović i Aleksa Jelić.

Ples sa zvezdama: Koje domaće zvezde će zaigrati na malom ekranu?
Ovo takmičenje u plesovima se održava širom sveta, a prvo dolazi iz BBC produkcije, mada je najveću popularnost van područja Velike Britanije pokupio u Americi, i to pod nazivom "Dancing with the stars".

Autor: M.P.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>