Region

Svet

X Factor Adria: Doktori oduševili legendarnog Zdravka Čolića

Super finalisti  muzičkog takmičenja X Factor Adria Doktori, danas su se u jednom beogradskom restoranu sreli sa najvećom balkanskom zvezdom Zdravkom Čolićem, koji ih je pohvalio i poželeo im sreću u finalu.

X Factor Adria: Doktori oduševili legendarnog Zdravka Čolića



Produkcija X Factor Adria: Jedino publika bira pobednika 23. marta u Kombank Areni
Finalisti šoua X Factor  Doktori , doživeli su danas prijatno iznenađenje, kada su u jednom beogradskom restoranu sreli legendu naše pop scene Zdravka Čolića, koji ih je uredno pozdravio i poželeo im sreću u samoj završnici takmičenja.

"Svaka čast momci, odlični ste. Sviđa mi se ono što vi radite i način na koji radite", rekao je Čola Doktorima koji su bili oduševljeni ovakvim komentarom naše balkanske zvezde.

 Čola je kralj, i hvala mu na ovim divnim rečima. Mnogo nam znači kada dobijemo kompliment od takve zvezde kao što je on – kaže Marko Balabanović.

Momci su se kratko družili sa Čolom, pa su i svoje utiske podelili sa fanovima na društvenim mrežama.

"Bili smo oduševljeni kada smo ga videli. Prišao nam je i pozdravio nas, i kratko popričao sa nama čestitajući nam na uspehu", rekao je Uroš Turkulov.

Zdravko Čolić je na poseban način pozdravio i svog Bosanca među Doktorima: "Rekao mi je "đes' zemo" i pozdravio se sa mnom. Posle toga nam je poželeo puno uspeha u super finalu u Kombank Areni, uz poruku da samo tako nastavimo da radimo", rekao je  Armin Malikić.

Autor: J.B.
Izvor: blic.rs
Foto: Facebook/Uroš Turkulov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>