Region

Svet

X Factor Adria: Aleksa Perović napisao pesmu za Daniela Kajmakoskog!

Poznato je da takmičari muzičkog šoua X Factor Adria, pored glasovnih mogućnosti, poseduju i talenat za pisanje i komponovanje. To je potvrdio i Aleksa Perović koji se oprobao u ulozi tekstopisca, a pesmu je napisao za svog kolegu Daniela Kajmakoskog.

X Factor Adria: Aleksa Perović napisao pesmu za Daniela Kajmakoskog!



X Factor Adria: Aleksa Perović zavodi na sceni! Kristina - Slomićeš mnoga srca u toku svoje karijere!
"Daniel želi da snimi pesmu na srpskom, dao mi je matricu i ja sam mu pre par večeri napisao skoro ceo tekst pesme. Zagolicao sam ga da ima pesmu i on sa nestrpljenjem očekuje da je čuje. Divno je što se družimo i što tačno znam da i Lukijanu, Danielu, Harisu, Ilmi mogu u svakom trenutku da se obratim za savet i pomoć", kaže miljenik devojčica i dodaje:

"Sve takmičare smatram prijateljima, nema govora o konkurenciji, jer ovaj šou traje još samo mesec dana, nakon čega ćemo se zajedničkim snagama boriti za svoje karijere. Takođe, već sada imamo zajedničke navijače i podršku koja nam svima izuzetno znači i pomaže nam da istrajemo i radimo posao koji volimo",  rekao je Aleksa.

Iako do kraja takmičenja X Factor ima još mesec dana, verujemo da ćemo već uskoro moći da čujemo prvu pesmu Daniela Kajmakoskog, koja će po svoj prilici biti veliki hit.

Autor: J.B.
Izvor: Svet
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>