Region

Svet

Razvodi se Katarina Sotirović Rašić?

Idilični brak estradno-sportskog para Katarine i Aleksandra Rašića broji svoje poslednje dane, nezvanična je priča koja se ovih dana može čuti u dobro obaveštenim prestoničkim krugovima.

Razvodi se Katarina Sotirović Rašić?



Kako "Alo!“ saznaje od izvora bliskih paru, zbog sve češćih neslaganja, košarkaš i pevačica odlučili su da se sporazumno razvedu. "Zbog poslovnih obaveza koje je imao u inostranstvu, Aleksandar je često bio odsutan od kuće, što je Kaći posle nekog vremena počelo da smeta. Teško joj je padalo i to što je zapostavila svoju muzičku karijeru, odnosno prestala da se bavi pevanjem jer je želela da se potpuno posveti braku, ali je uvidela da je neke odluke donela naprečac", priča izvor blizak pevačici, koji dodaje da se Katarina posle dugog premišljanja dogovorila s Aleksandrom da svako krene svojim putem.

"Kaći su često ljudi iz okruženja nabijali na nos da se previše žrtvovala za brak, a da za uzvrat nije dobila ono što je očekivala, pa da Aleksandar ne ceni njeno požrtvovanje, da nije ozbiljno shvatio brak s njom... Još pre njegovog odlaska na Svetsko prvenstvo, dogovorili su se da se raziđu, ali i da o tome ne pričaju do završetka takmičenja. U prilog tome da između njih ne cvetaju ruže govori i to što Kaća nije sačekala Aleksandra na aerodromu kada se košarkaška reprezentacija vratila u Srbiju", rekao je izvor.

U želju da se čuje i komentar pevačice, novinari su je zvali, ali Katarina se nije javljala na telefon. Posle poslate SMS poruke, ona je odgovorila pitanjem: "O čemu se radi?“. Kada su joj predočene informacije do kojih su novinari došli, pevačica više nije odgovarala na poruke. S druge strane, kada je pozvan Aleksandar, javila se anonimna devojka koja je rekla da košarkaš već duže vreme ne koristi taj broj, a do njegovog novog broja telefona novinari još nisu uspeli da dođu...

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>