Region

Svet

Ivana Selakov na Tajlandu: Šoping za jedan dolar i bubašvabe u tanjiru! (Foto)

Ivana Selakov otputovala je u toplije krajeve, te u Singapuru, Tajlandu i Maleziji uživala kako u peščanim plažama i egzotičnom moru, tako i šopingu za jedan dolar i raznoraznim bubama u tanjiru koje su tamo prava poslastica.

Ivana Selakov na Tajlandu: Šoping za jedan dolar i bubašvabe u tanjiru! (Foto)



Ivana Selakov sa dečkom zarobljena na aerodromu
Pevačica Ivana Selakov zimske dane provodi na moru. Naime, ona je sa dečkom Predragom Mirkovićem krenula na pravu putešestviju, te je zaljubljeni par napravio "turneju" po Singapuru, Maleziji i Tajlandu. Međutim, problemi su krenuli već na početku, kada je njihov avion izgubio dozvolu za sletanje, te su kružili i naposletku ostali bez goriva. Onda su propustili jedini let za Singapur, pa su na aerodromu ostali "zarobljeni" čak 24 časa.



Ni tu mukama nije kraj, jer je avio kompanija izgubila Ivanin kofer! Ipak, silni problemi već na početku putovanja odmah su zaboravljeni kad su pristigli na egzotičnu destinaciju. "Raj na zemlji", prokomentarisala je Ivana na društvenim mrežama, uz fotografije tirkiznog mora i zlatnog peska. A onda, kao svaka žena, vrlo brzo je otkrila da je Tajland i "raj za šoping". Tako, pohvalila se gomilom drangulija koje je pazarila za svega jedan dolar!


Foto: Facebook/Ivana Selakov

A da je Tajland egzotičan u punom smislu tog značenja, pokazuje i ponuda iz jelovnika u Bangkoku koju je Ivana uslikala, i za koju zaista treba imati jak želudac: bube! I to svakakve, od sitnih, preko glista, do onih ogromnih, debelih bubašvaba... prilagođeno svačijem ukusu i apetitu!



Kakogod, možemo zaključiti da će se Ivana sa svojih putešestvija garantovano vratiti sa nekoliko kilograma viška - ali u koferima, jer posle pomenutog jelovnika telesna vaga će zasigurno pokazivati znatno manju vrednost.

Autor: T.I.
Foto: Instagram/Ivana Selakov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>