Region

Svet

Nikolija Jovanović u Americi: Uživa u ljubavi sa dečkom košarkašem (Foto)

Nikolija Jovanović uživa u svojoj ljubavi sa grčkim košarkašem nigerijskog porekla Atanasiosom Adetokunbom, te je svog momka posetila u Americi gde on odskoro boravi kao pojačanje NBA lige.

Nikolija Jovanović u Americi: Uživa u ljubavi sa dečkom košarkašem (Foto)



Prvi mesec 2014. godine novopečena pevačica Nikolja Jovanović, inače ćerka Vesne Zmijanac, nije mogla da provede bolje, no sa svojim dečkom Tanasisom. Naime, atraktivna Niki koja je srpsku estradnu scenu zapalila brzinom svetlosti, spakovala je svoje kofere te odletela preko Atlantika, kako bi uživala sa svojim momkom, inače grčkim košarkašem nigerijskog porekla koji je krajem prošle godine sebi obezbedio mesto u NBA ligi.



Kao prava turistkinja, Nikolija je u "obećanoj zemlji" posetila i modni i politički centar - Njujork i Vašington, te pozirala pored najvećih znamenitosti: Bele kuće, Tajms skvera, Brodveja... a nije propustila ni da svog momka podrži na njegovom radnom mestu - košarkaškom terenu.



A kako je Amerika poznata po svojim burgerima i sodama, tako ovim "grešnim" zalogajima nije odolela ni zgodna pevačica. Doduše, požalila se kada je konačno posle svojih putešestvija stigla u Beograd. "Posle mesec dana burgera i koka-kole, pravac u teretanu", šaljivo je na svom Tviter profilu napisala ponosna vlasnica savršene figure kojom nemilice ostavlja bez daha.



Inače, Nikolija i Tanasis zabavljaju se već više od dve godine, a upoznali su se u Atini gde je pevačica živela pre no što se vratila u Beograd kako bi započela svoju muzičku karijeru.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>