Region

Svet

Mitar Mirić: Planski se opijam

Poznati folker Mitar Mirić nedavno se napio na jednom veselju u svom rodnom Ugljeviku.

Mitar Mirić: Planski se opijam



"S vremena na vreme, nekoliko puta godišnje, odredim sebi dan kada ću da se napijem. Ja to radim planski, onda kada nemam nikakvih obaveza i kada sebi mogu da dozvolim trežnjenje od nekoliko dana. Nekada sam bi mnogo "lakši", ali sam vremenom postao prgav kada sam u alkoholisanom stanju. Mora mi se ići niz dlaku, ne podnosim da mi neko protivureči i bolje je tada se od mene skloniti," priznaje Mitar. Kao i svaki muškarac Mitar često od svoje supruge krije svoja pijanstva i kaže:
 
"Ništa, nije mogla ništa da kaže, jer nije ni znala. Kući sam se vratio tek kada sam sa sebe uklonio sve tragove pijanstva."

Na pitanje da li ga žene i dalje vole, Mirić kaže: "Jure, jure, nego šta. Zabrinuo bih se da nije tako. Ako pevača ne jure ženske - gotov je! Znači da je otpevao svoje. Mene, brate, ljudi na svakom koraku prepoznaju, pozdravljaju me, traže autogram... Ne moram ja da uđem na "Farmu" i muzem krave da bih bio popularan. Jadni oni koji su spali na to da moraju u rijaliti programima da zarađuju koju kintu!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>