Region

Svet

Marija Šerifović snimila pesmu o grehovima Nataše Bekvalac?!

Marija Šerifović snimila je numeru "Gorka hrabrost", koju je još pre dve godine kao svoju najavila Nataša Bekvalac. Dok se novosadska barbika premišljala i čekala pravi momenat, naša evrovizijska pobednica je iskoristila priliku i dobila pesmu.

Marija Šerifović snimila pesmu o grehovima Nataše Bekvalac?!



Marija Šerifović predstavila delić nove pesme - Gorka hrabrost (Video)
Pevačica Nataša Bekvalac pre dve godine najavljivala je pesmu "Gorka hrabrost", te govorila da je opčinjena numerom u kojoj se govori o grehovima jedne žene. Međutim, još jednom s epokazala tačnom izreka - "nije kome je nuđeno, nego kome je suđeno". Tako, umesto Nate, pesmu je snimila Marija Šerifović.

"U produkciji ateljea Trag, pod nadležnosti proverene hit-mejkerke Marine Tucaković, Nataša je snimila autobiografsku baladu "Gorka hrabrost", koja će svetlo dana ugledati za nekoliko nedelja", pisalo se pre dve godine po novinama.

Do dana današnjeg ta numera se nije pojavila u Natašinoj izvedbi, te ju je Šerifovićeva kupila za sebe.

PREMIJERA: Nataša Bekvalac - Bolesno te volim! Novi spot, grudi i gola guza u prvom planu! (Video)
"I dok je Nataša tražila pravi trenutak da objavi pesmu, nju je, bez mnogo razmišljanja snimila njena koleginica Marija Šerifović. Pesmu je platila i sad je u njenom vlasništu", ispričao ke izvor za "Kurir".

"Prošlo je mnogo vremena, a pesma je nepotrebno skupljala prašinu“. Nataša je bila zagrejana za nju, ali je s vremenom prestala da se interesuje, a autori numere nisu bili plaćeni, pa je bilo i logično da će je neko pre ili kasnije kupiti", kazao je izvor.

Oni koji su pesmu čuli kažu da zaista ima detalja iz života Bekvalčeve. Marija je s fanovima podelila samo dva stiha iz pesme, ali i oni su bili dovoljni da se očekuje hit balada - „uvek svaka druga reč, svaka prva misao, znam to...“

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija/ Twitter, Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>