Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila i Boran pomažu devojci Ruken koja je pobegla od običaja! (Foto)

Boran-aga i Sila nakon romantične večeri zajedno odlaze u Silinu kuću, ne znajući kako će ukućani reagovati. Boran i Džihan rade jedan drugom iza leđa, te obojica traže devojku Ruken koja je žrtva običaja.

Serija Sila večeras: Sila i Boran pomažu devojci Ruken koja je pobegla od običaja! (Foto)



Serija Sila večeras: Boran i Sila provode noć zajedno, Emre je u životnoj opasnosti
Narin je iznenađena što je Sila dovela Borana u kuću, strahujući kako će joj brat ragovati. Ipak, Boran im saopštava da ne zna šta budućnost nosi, ali da je spreman se bori za svoju voljenu ženu i dete.

Boran i Sila saznaju da je devojka Ruken pobegla iz Mardina u Istanbul te da joj, kao žrtvi običaja, preti smrtna kazna.



Serija Sila večeras: Boran-aga i Sila će se konačno pomiriti! Ljubav pobeđuje tvrdoglavost!
Sila se potresa i odlučuje da pomogne Boranu jer strahuje da bi ga mogla izgubiti. I dok Sila i Boran žele da zaštite mladu devojku, s druge strane, i Džihan kreće u potragu samo da bi naudio Boranu. Sila ne želi da ostavi Borana samog u svemu te predlaže da Ruken smeste kod njene prijateljice Pelin. Boran nevoljno pristaje iako smatra da je rizik prevelik. Ipak, mladoj Ruken se piše drugačija sudbina kada njen brat sazna da je pobegla.



Serija Sila večeras: Nakon susreta sa Boranom, trudna Sila će doživeti saobraćajnu nesreću!
Narin iz telefonskog razgovora sa majkom saznaje da joj je otac bio u Istanbulu. Razočarana što joj se nije javio, doznaje i da neće mirovati dok ih Boran sve ne ubije.

Emre, s druge strane, ludi zbog Boran-age i ne pomišljajući da je u opasnosti. Džihan nalaže njegovo ubistvo, međutim Emre za dlaku izbegava smrt.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>