Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Nakon susreta sa Boranom, trudna Sila će doživeti saobraćajnu nesreću!

Sila i Boran-aga se nenadano sreću ispred škole. Sila će nakon saobraćajne nesreće završiti u bolnici, ne znajući šta se dogodilo sa bebom i strahujući od pobačaja.

Serija Sila večeras: Nakon susreta sa Boranom, trudna Sila će doživeti saobraćajnu nesreću!



Serija Sila večeras: Sila je zabrinuta za Borana, uverena da će roditi devojčicu
Boran i dalje sumnja da je njegov otac naručio Silino ubistvo pa je razapet između njega i aginstva. Abaj je sve naklonjeniji Gizem, a Boran uveren da Sila ne mari za njega. Međutim, Abaj ga razuveri kada mu kaže da je bila zabrinuta. Ipak, dobija slike Sile i Emrea pa razočaran odustaje od davanja prstena.

Sila vodi Emira u školu i ne sluti da će tu videti ljubav svog života. Susreće se sa Boranom, a on joj ne želi popustiti. Zahvaljuje mu što je rizikovao život zbog nje, na šta joj on govori da je to učinio samo zbog deteta. Sila je u šoku i ne želi da prihvati to što
Serija Sila večeras: Boran-aga ranjen, prima metak umesto voljene Sile
je čula pa odluči da kolima prati Borana. I dok ona besni na svog muža, Boran joj sve više beži. U trenutku brze vožnje Sila doživi nesreću te završava u bolnici. Van sebe je strahujući za dete, ali ipak doznaje radosnu vest da je sa bebom sve u redu.



Boran uzrujan prekasno stiže u bolnicu pa zatiče prizor koji mu se nimalo neće svideti.

Ova će saobraćajna nesreća i Silina potera za Boranom biti presudna za njihov odnos. Donosi im veliki preokret i početak važnih događaja.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>